Søren gik ned med depression over sin psoriasis – hvordan kom han op igen?

Søren gik ned med depression over sin psoriasis – hvordan kom han op igen?


Og på det her tidspunkt der har jeg faktisk psoriasis på 70 procent af kroppen, som er betændt, som bløder, som afskaller. Det var faktisk så galt, at da vi flyttede hjem jamen så bare det at gå på toilet, så lå der hudrester i vanvittige mængder. Hver eneste gang jeg vågnede, der klæbede sengetøjet til min krop, fordi jeg havde blødt meget om natten. Ja, det var sgu ikke særligt sjovt. Det kunne min psyke sgu ikke klare, så jeg gik i seng, da jeg kom hjem, altså faldt helt sammen og var enormt depressiv. Var absolut nede i en svær depression. Tak Jamen på det her billede ser jeg mig, hvor jeg er nu. jeg ser en velbehandlet, glad mand, som har overskud i livet som har overskud i karrieren, som er aktiv, som har fået sit liv igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *